top of page

 

Jaarboek Kunstenaars

 

Na vijf succesvolle edities op klein formaat, is het Jaarboek Kunstenaars 2016 uitgevoerd op A5 formaat. Door de smaakvolle opmaak en de harmonieuze combinatie van een grote variëteit in kunstwerken, is ook het nieuwe jaarboek een streling voor het oog en nodigt het uit tot het bekijken, doorbladeren en lezen, keer op keer. Het Jaarboek toont realistische en abstracte kunst, schilderijen en beelden. Van bekende Nederlandse kunstenaars en van jong talent. Door de omvang en samenstelling is het Jaarboek een referentie en naslagboek, waarbij alfabetische en geografische registers het vinden van een kunstenaar gemakkelijk maakt.
Kunstverzamelaar Frans Oomen schreef het voorwoord. Als u wilt horen wat hem bezielt, klik dan hier.

Het Jaarboek Kunstenaars wordt samengesteld, opgemaakt en gedrukt onder verantwoordelijkheid van stichting Kunstweek www.kunstweek.nl.  

KunstOase

 

Kunstoase verschijnt tweemaal per jaar en is de plaats waar kunst, kunstenaars en kunstliefhebbers elkaar ontmoeten. Kunstoase bevat onder andere artikelen over kunstenaars, veilingmeesters, curatoren, kunstverzamelaars, galeriehouders, hoofdredacteuren van kunsttijdschriften, museumdirecteuren, uitgevers van kunstboeken, organisatoren van kunstbeurzen en anderen die kunst creëren en actief zijn in de kunstwereld.
In Kunstoase vindt u vooral veel kunst: schilderijen, grafiek, beelden van brons, steen en hout, keramiek, glas, textiel, metalen objecten en veel meer.

Kunstoase biedt u ook aantrekkelijke aanbiedingen, een kunstagenda, nieuwe leden van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (www.NABK.nl) en nieuwe kunstboeken.

Elk nummer van Kunstoase is verrassend. Neem daarom nu een abonnement of haal het meeste recente nummer bij een van de distributiepunten.  

bottom of page